Sonstige Veranstaltungen

Welcome Days for PhDs

The aim of the Welcome Days is to help new doctoral candidates to orientate themselves at the University of Vienna. The next Welcome Days will take place on 27 and 28 September 2017.

The programme includes an opening presentation, information sessions, guided tours as well as social events. The Welcome Days take place at the beginning of the winter and summer semester, so that students have all information concerning the doctorate at the University of Vienna from the outset. Doctoral candidates will have the opportunity to establish new contacts with colleagues and researches and to get to know the University and the city of Vienna.

Registration is possible until 18 September 2017.

Programme of the Welcome Days

Marie Jahoda Summer School 2017 - Exile and Memory – Interdisciplinary Perspectives

September 24-29, 2017

"Meine Forschung": Verminderung der Sehfähigkeit im Alter